Schuster: Robinho a ajuns la un club mediocru din Anglia

Antrenorul german al echipei Real Madrid, Bernd Schuster, a declarat, luni, că internaţionalul brazilian Robinho, care a plecat în această vară de la gruparea spaniolă la formaţia Manchester City, a ajuns la un club mediocru din Anglia.

13 afișări
Imaginea articolului Schuster: Robinho a ajuns la un club mediocru din Anglia

Schuster: Robinho a ajuns la un club mediocru din Anglia (Imagine: Mediafax/AFP)

"În plan sportiv este o decepţie că Robinho a plecat de la noi, dar i-am respectat dorinţa de a ajunge la un club mediocru din Anglia", a declarat ironic Schuster pentru postul de televiziune Cuatro.

Internaţionalul brazilian, care mai avea contract cu Real Madrid până în 2010, a spus în mai multe rânduri că vrea să se transfere la Chelsea Londra, dar a semnat o înţelegere pe patru sezoane cu Manchester City, cu puţin timp înainte de încheierea perioadei de transferări din această vară.

Robinho, în vârstă de 24 de ani, a marcat sâmbătă primul gol în campionatul englez, în partida pe care echipa Manchester City a pierdut-o, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa formaţiei Chelsea Londra, în etapa a IV-a din Premier League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici