Scolari va lua o decizie în privinţa viitorului la naţionala Braziliei după meciul pentru locul trei

Luiz Felipe Scolari, selecţionerul Braziliei, extrem de criticat după eşecul cu Germania, scor 1-7, a declarat, miercuri, că va lua o decizie privind viitorul său după finala mică a Cupei Mondiale de sâmbătă.

81 afișări
Imaginea articolului Scolari va lua o decizie în privinţa viitorului la naţionala Braziliei după meciul pentru locul trei

Luiz Felipe Scolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai avem încă de lucru. Avem un angajament cu federaţia până la finalul Cupei Mondiale. Iar acum, finalul Cupei Mondiale este meciul de sâmbătă. Doar după acest meci vom discuta cu membrii federaţiei", a declarat Scolari, însoţit de tot staff-ul său la baza de la Teresopolis.

Reprezentativa Braziliei a fost învinsă de selecţionata Germaniei, cu scorul de 7-1, marţi, la Belo Horizonte, în semifinalele Cupei Mondiale.

Brazilia va juca, sâmbătă, pentru locul trei la CM, în compania învinsei din meciul dintre Argentina şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici