VIDEO  Scufundare record în fiordul norvegian: săritură pe burtă de la 40,5 metri

Ken Stornes, amator de sporturi extreme, a sărit pe burtă de la peste 40 de metri şi a stabilit un nou record mondial.

446 afișări
Imaginea articolului Scufundare record în fiordul norvegian: săritură pe burtă de la 40,5 metri

„Încă o dată, aducem recordul mondial de scufundare mortală înapoi în Norvegia, unde îi aparţine”, scrie, pe profilul său de Instagram, Ken Stornes, influencer norvegian şi pasionat de sporturi extreme.

În videoclip apare ultima lui ispravă: o scufundare de 40,5 metri într-un fiord norvegian.

Death dive este un sport cu adevărat periculos - deloc recomandat să fie practicat de către cei care nu sunt experţi - care presupune sărituri extreme de la mari înălţimi, cu braţele întinse şi direct pe burtă.

Infiorător fie şi numai de ascultat este zgomotul produs de impactul abomenului lui Stornes cu apa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ken Stornes (@kenstornes)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici