Sdrobiş: Becali, Porumboiu ar trebui să aibă un cult pentru minge

Managerul clubului Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş, a declarat, luni, că patronii din Liga I ar trebui să aibă un cult pentru minge şi să înceteze cu jignirile.

8 afișări
Imaginea articolului Sdrobiş: Becali, Porumboiu ar trebui să aibă un cult pentru minge

Sdrobiş: Becali, Porumboiu ar trebui să aibă un cult pentru minge (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar nu-i înţeleg pe unii conducători din fotbalul românesc, care au ajuns în faţă cu ajutorul balonului de fotbal. Păi cum a ajuns Sechelariu primar? Clar prin fotbal. Cum a ajuns Becali să se afirme? Prin fotbal, la fel şi Porumboiu. Oamenii aceştia ar trebui să aibă un cult pentru minge şi să înceteze cu jignirile ca la uşa cortului pentru că fotbalul i-a adus în situaţia de faţă, cu bani şi faimă", a spus Sdrobiş.

Pe de altă parte, Ioan Sdrobiş a declarat că antrenorul formaţiei Steaua, Marius Lăcătuş, nu-i răspundea la salut atacantului Vali Badea. "L-au chinuit pe Badea la Steaua ca pe Hristos. Prin curte Marius Lăcătuş, un mare jucător dar de care mă îndoiesc ca antrenor, nici măcar nu-i răspundea la salut. Era un nimeni şi acum iată că iar a renăscut. S-ar putea ca golul lui să decidă sorta campionatului. Eu l-am sfătuit mereu să aibă răbdare şi încredere, să o bage în poartă. Când mă uitam la jocurile Stelei mă rugam, dar acum mă rog doar când joacă Badea. La meciul cu UTA am zis să câştige Steaua doar dacă joacă el, dacă nu să piardă. Badea nu e un jucător tehnic şi nici deştept, dar are lipici la gol ceea ce este cel mai important. Dă goluri istorice şi asta face bine la moralul lui", a spus Sdrobiş.

Vali Badea a înscris, duminică, golul victoriei echipei Steaua, care a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici