Sdrobiş: Pentru a juca în meciul cu Steaua, Militaru mai trebuie să mai slăbească

Managerul general al clubului Jiul, Ioan Sdrobiş, a declarat că antrenorul jucător Damian Militaru va avea parte de o retragere festivă în ultima etapă din campionat, însă a precizat că fotbalistul trebuie să mai slăbească pentru a putea juca în meciul cu Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Militaru face anul acesta 40 de ani şi sigur că ne-am gândit să-i facemretragerea pe măsura valorii lui. Ne-am gândit că cel mai potrivit moment pentru el ar fi partida cu Steaua din ultima etapă, dar pentru a putea juca în acel meci va trebui să mai slăbească, pentru că făcutburtă şi e normal la vârsta pe care o are să mai ia în greutate", a spus Sdrobiş.

Ioan Sdrobişa mai afirmat că este mulţumit de faptul că mijlocaşul Marian Pâcleşan a acceptat postul de antrenor secund pentru sezonul viitor. "Este un om cu suflet şi m-am gândit că merită să rămână la acest club", a explicat managerul general.

Pâcleşan are în grija sa şi o grupă de juniori, formată din copii cu vârste între 12 şi 14 ani. "Cu toate că Ionuţ Stelescu este antrenorul acestei grupe, l-am chemat şi pe Marian Pâcleşan să asiste la antrenamentele copiilor pentru că ne interesează să capete o experienţă în meseria de antrenor. Am făcut la Jiul o astfel de grupă pentru că e foarte important ca echipa mare să aibă de unde să-şi asigure viitorul. Aceşti copii vor beneficia de toate condiţiile necesare pentru a face performanţă", a spus Sdrobiş.

Ioan Sdrobişa mai declarat că Jiul are puterea să o ia de la capăt, dar suporterii să nu se aştepte la o revenire imediată în primul eşalon. "Patronul clubului a stabilit clar că obiectivul nostru este acela de a forma o echipă tânără competitivă şi daca va fi să ne aflăm în cărţile pentru promovare o vom face. L-am convins pe patron că este important să nu mai aducă la echipă jucători trecuţi de 30 de ani care să joace pe contracte de 40.000 de dolari pentru că nu mi se pare a fi corect", a adăugat managerul general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici