Se îngroaşă gluma. Trei suporteri, arestaţi pentru scandări rasiste şi homofobe

Trei persoane au fost arestate, miercuri, după partida dintre Brighton şi Chelsea, scor 1-1, după ce au folosit expresii rasiste şi homofobe.

665 afișări
Imaginea articolului Se îngroaşă gluma. Trei suporteri, arestaţi pentru scandări rasiste şi homofobe

Se îngroaşă gluma. Trei suporteri, arestaţi pentru scandări rasiste şi homofobe

Doi suporteri de-ai lui Brighton şi un fan Chelsea au fost scoşi de pe stadionul Amex şi arestaţi

”Cu regret anunţăm faptul că doi suporteri Brighton au fost scoşi de pe stadion. Unul din cauza faptului că a folosit expresii rasiste la adresa jucătorilor lui Chelsea, iar celălalt din cauza abuzului homofobic îndreptat spre suporterii lui Chelsea”, au anunţat cei de la Brighton.

Oficialii lui Brighton au mai menţionat faptul că un suporter Chelsea a fost şi el reţinut după ce a utilizat expresii homofobe la adresa fanilor echipei gazdă.

”Toţi trei au fost arestaţi de poliţia Sussex în afara stadionului şi acum aşteaptă să fie judecaţi”, mai scrie în comunicatul oficial.

Directorul executiv al clubului, Paul Barber a declarat, potrivit Huffington Post: ”Încă o dată, siguranţa noastră şi a echipa noastră de pază şi de stewarzi, alături de poliţia Sussex, au trebuit să se ocupe de trei incidente separate, nedorite de abuzuri homofobice şi rasiste. Ne-am săturat ca reputaţia fotbalului să fie pătată de aceşti indivizi”.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici