Sebastian Coe va primi Colanul Olimpic COSR

Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), Sir Sebastian Coe, va primi din partea preşedintelui COSR, Alin Petrache, cea mai înaltă distincţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Colanul Olimpic, informează site-ul oficial al COSR.

98 afișări
Imaginea articolului Sebastian Coe va primi Colanul Olimpic COSR

Sebastian Coe va primi Colanul Olimpic COSR (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fost atlet, dublu campion olimpic, şi fost preşedinte al Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, Sir Sebastian Coe va primi distincţia în cadrul unei festivităţi care va avea loc, joi, la Muzeul Olimpic din Bucureşti.

La festivitate vor participa membrii Comitetului Executiv al COSR, precum şi aproximativ 70 de personalităţi din România şi din străinătate invitate de către Federaţia Română de Atletism (FRA).

Evenimentul a fost organizat de COSR în cadrul acţiunii iniţiate de către FRA, care se intitulează "A IV-a Gală a Atletismului Balcanic" ("The 4th Balkan Athletics Gala 2014"), sub egida Asociaţiei Balcanice a Federaţiilor de Atletism (ABAF).

Totodată, vor fi premiaţi atleţii anului din Balcani (Konstandinos Filippidis - Grecia şi Tatiana Jelaca - Serbia), cât şi doi juniori (Martin Markovic – Croaţia şi Ioana Gheorghe - România), care vor fi recompensaţi cu trofeul "Stele în ascensiune".

La ceremonie vor fi prezenţi Dobromir Karamarinov (Bulgaria - preşedintele ABAF) şi majoritatea conducătorilor celor 15 federaţii afiliate acestui organism.

Mai multe evenimente vor avea loc joi, printre care Consfătuirea membrilor ABAF (ora 10.00), discuţii care se vor desfăşura la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (Sala Amfiteatru), de la ora 11,15 urmând să se desfăşoare o conferinţă de presă pe tema atletismului din Balcani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici