Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull

Triplul campion mondial al Formulei 1, germanul Sebastian Vettel, şi-a prelungit contractul cu Red Bull până la finalul sezonului 2015, a anunţat, marţi, team-ul Red Bull Racing.

198 afișări
Imaginea articolului Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull

Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vettel, 25 de ani, triplu campion mondial (2010, 2011, 2012), a venit la Red Bull în 2009 de la Toro Rosso şi avea contract până în 2014.

"Echipa Red Bull anunţă cu bucurie că Sebastian Vettel, triplu campion mondial, şi-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2015", a anunţat Red Bull într-un comunicat.

Vettel a obţinut al 29-lea succes în Formula 1, duminică, pe circuitul du Gilles-Villeneuve din Montréal (Canada). El a urcat de 51 de ori pe podium şi are în palmares 39 de pole position.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici