Secretul fenomenului Haaland: fascinat de Biohacking şi fan al dietei cu conţinut scăzut de zahăr

Pe lângă calităţile fizico-tehnice neîndoielnice şi pregătirea ţintită, se pare că performanţa excepţională a norvegianului din atacul echipei de fotbal Manchester City depinde şi de stilul său de viaţă.

17523 afișări
Imaginea articolului Secretul fenomenului Haaland: fascinat de Biohacking şi fan al dietei cu conţinut scăzut de zahăr

Secretul fenomenului Haaland: fascinat de Biohacking şi fan al dietei conţinut scăzut de zahăr

Erling Haaland practică filosofia lui Dave Asprey, de „control conştient” sau Biohacking: trezire devreme, plimbări de preferinţă în zori, protecţie la apus de surse de poluare vizuală cu lentile albastre speciale, alimentaţie controlată, puţin carbohidraţi, doză corectă de proteine, cu conţinut scăzut de grăsimi şi mult peşte. Şi, ca mulţi alţi jucători mari din fotbal, are propriul bucătar de încredere, care îi pregăteşte mesele în fiecare zi.

Ce înseamnă „controlul conştient”? Fără alimente bogate în zaharuri, faină albă şi rafinată, grăsimi saturate, prăjeli, alcool. Acestea sunt alimente care inflameaza organismul, nu dau energie, ba chiar o limitează. Undă verde pentru fructe şi legume, peşte, carne, fructe uscate bogate în grăsimi bune.

Este necesară rafinarea organismului pentru a recunoaşte alimentele care pot provoca intoleranţe, identificarea alimentelor care provoacă umflături, disconfort, probleme digestive.

Odihna de noapte este importantă: niciodată mai puţin de 7 ore pe noapte, de preferat să se meargă întotdeauna la culcare la aceeaşi oră şi trezire la aceeaşi oră în fiecare dimineaţă. Înainte de culcare, o jumatate de oră pentru exerciţii de yoga sau pentru a citi o carte.

Se recomandă să se stea departe de orice formă de lumină externă, o sursă de poluare luminoasă dăunătoare pentru hormoni şi ascultarea ritmuri bionaturale, pentru a permite creierului nostru să se reîncarce.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici