Secundul lui Olăroiu, antrenor principal la Al Hilal

Site-ul oficial al clubului Al Hilal scrie despre secundul, Cătălin Necula, că este antrenorul principal al echipei saudite, fiind delegat să se ocupe de antrenamentele primei formaţii.

204 afișări
Imaginea articolului Secundul lui Olăroiu, antrenor principal la Al Hilal

Cătălin Necula (Imagine: George Filip - Mediafax Foto)

"Echipa şi-a terminat pregătirile pentru meciul din etapa a XIX-a a campionatului din Arabia Saudită, de joi, de pe stadionul Prinţul Faisal Bin Fahd din Riyadh. Cătălin (n.r. - Cătălin Necula), tehnicianul primei echipe, s-a concentrat pe partea tactică. Apoi jucătorii s-au antrenat doar pe o parte a terenului, printre ei aflându-se Yasser Al Qahtani şi Mirel Rădoi, care sunt apţi de joc", se specifică pe site-ul oficial al grupării saudite.

Formaţia Al Hilal va evolua, joi, de la ora 19.25, împotriva echipei Al Shabab, într-un meci din runda a XIX-a din prima ligă din Arabia Saudită.

Potrivit ProSport, ministerul de Informaţie din Arabia Saudită a trimis, luni, un fax tuturor redacţiilor prin care anunţă că este interzisă publicarea oricărui articol despre antrenorul român Cosmin Olăroiu, după incidentul petrecut, săptămâna trecută, în finala Cupei Coroanei Prinţului, informează ProSport.

Citeşte şi:

Olăroiu, interzis în Arabia Saudită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici