Secundul lui Răzvan Lucescu a făcut infarct la antrenamentul de miercuri

Petre Cristian, antrenorul secund de la FC Braşov, a suferit un infarct miocardic acut, la antrenamentul de miercuri după-amiază.

19 afișări
Imaginea articolului Secundul lui Răzvan Lucescu a făcut infarct la antrenamentul de miercuri

Secundul lui Răzvan Lucescu a făcut infarct la antrenamentul de miercuri (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Petre Cristian, în vârstă de 42 de ani, s-a simţit rău în timpul antrenamentului şi a fost transportat cu maşina de către medicul echipei FC Braşov, Gheorghe Popa, la Spitalul Judeţean din Braşov.

"Antrenorul Petre Cristian s-a simţit rău în timpul antrenamentului, astfel că nu am mai stat să aşteptăm şi l-am dus imediat la Spitalul Judeţean. S-au făcut investigaţii şi diagnosticul a fost de infarct miocardic acut. S-a intervenit chirurgical şi i s-a implantat un stent. Acum se află în afara oricărui pericol. A fost apoi la o clinică privată, unde va rămâne circa şapte zile", a declarat medicul echipei, Gheorghe Popa, pentru site-ul oficial.

Petre Cristian este secundul lui Răzvan Lucescu de un şi jumătate, de când acesta a preluat echipa FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici