Secundul naţionalei feminine a României, Vlad Caba, la HC Odorhei

Vlad Caba, antrenorul secund al naţionalei de handbal feminin a României a fost instalat în funcţia de principal al formaţiei masculine HC Odorheiu Secuiesc, în care l-a înlocuit pe Constantin Ştefan, numit marţi, la cârma clubului "U" Transilvania Cluj.

33 afișări
Imaginea articolului Secundul naţionalei feminine a României, Vlad Caba, la HC Odorhei

Secundul naţionalei feminine a României, Vlad Caba, la HC Odorhei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vlad Caba a condus marţi primul antrenament al formatiei din Odorheiu Secuiesc, după ce conducerea clubului a decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu tehnicianul Constantin Ştefan.

"A fost o perioadă specială, condiţiile au fost bune şi am avut rezultate. Le mulţumesc fanilor pentru suport, dar am decis că e mai bine să încheiem colaborarea cu o strângere prietenească de mână", a declarat Constantin Ştefan înaintea plecării de la Odorheiu Secuiesc.

Antrenorul a acceptat oferta din partea "U" Transilvania Cluj, care l-a anunţat oficial marţi dimineaţă, după ce "principalul" Remus Moldovan a decis la rândul său rezilierea contractului cu formaţia ardeleană.

"Remus a venit la conducerea clubului şi a spus că nu se simte susţinut şi am decis să reziliem pe cale amiabilă contractul. Dacă nu era acel eşec cu Dinamo Bucureşti, puteam lejer să fim pe locul 5 in clasament", a explicat directorul sportiv al "U" Transilvania, Mihai Tritean, care a mai precizat că postul de antrenor secund îi va reveni în continuare lui Liviu Jurcă.

Vlad Caba revine la cârma unei formaţii masculine la aproximativ trei ani de când a condus Minaur Baia Mare, după care a activat la Centrul Olimpic de Excelenţă de la Sighişoara şi la echipa naţională feminină, în tandem cu Radu Voina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici