Şeful DSP Prahova confirmă cazurile de COVID-19 de la Petrolul: "Cei pozitivi sunt asimptomatici"/ "Au refuzat internarea"

  • Şase jucători de la Petrolul şi un membru al staff-ului tehnic au COVID-19
  • Cei şapte sunt asimptomatici şi au refuzat internarea în spital
  • Ancheta epidemiologică a DSP Prahova continuă
6940 afișări
Imaginea articolului Şeful DSP Prahova confirmă cazurile de COVID-19 de la Petrolul: "Cei pozitivi sunt asimptomatici"/ "Au refuzat internarea"

Şeful DSP Prahova confirmă cazurile de COVID-19 de la Petrolul: "Cei pozitivi sunt asimptomatici, au solicitat să rămână la domiciliu"

E stare de alertă la Ploieşti, după ce la Petrolul au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19. Echipa se pregătea să înceapă meciurile din Liga 2, dar a intrat în izolare.  

"La ultima testare, din lot sunt şase jucători pozitivi şi restul negativi. Mai este o persoană, dar nu face parte din lot, este parte din staff. Au vrut să fie siguri, motiv pentru care au repetat testarea. Au fost aceleaşi rezultate, motiv pentru care am izolat contacţii. 
 
Cei pozitivi sunt asimptomatici, au solicitat să rămână la domiciliu. Au refuzat internarea. Au făcut testele la două laboratoare acreditate. Testele nu sunt făcute de noi, dar testele de control le vom face noi, DSP-ul, la cei pozitivi", a declarat directorul DSP Prahova, Bogdan Nica, în exclusivitate pentru Mediafax. 
 
Petrolul ar fi trebuit să joace la Arad, cu UTA, în acest weekend. Meciul a fost amânat. 
 
"Dacă la a doua testare, cei negativi rămân negativi, probabil, că vor putea juca. 
 
REPORTER: Se cunoaşte de unde a pornit virusul? Cine a fost primul infectat?
 
E foarte greu să stabilim lucrul ăsta. Noi ne străduim. Probabil a fost un transfer comunitar. Probabil că unul dintre ei a venit în contact cu un caz pozitiv pe care nu îl putem identifica. Încercăm ca până luni să ne apropiem cât mai mult de a soluţiona această anchetă epidemiologică", a mai spus Bogdan Nica, pentru Mediafax.    

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici