Segărceanu: "Meciul România-Franţa se va juca la Sibiu"

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Florin Segărceanu, a declarat, luni, că în cele din urmă s-a obţinut aprobarea Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru ca meciul cu Franţa, din primul tur al Grupei Mondiale, să se dispute la Sibiu, într-o sală cu 2.000-2.200 de locuri.

3 afișări
Imaginea articolului Segărceanu: "Meciul România-Franţa se va juca la Sibiu"

Segărceanu: "Meciul România-Franţa se va juca la Sibiu"

"Am primit, vineri, aprobarea de la ITF ca meciul cu Franţa să se dispute la Sibiu. Vom juca pe Greenset, vom face o suprafaţă mai convenabilă jucătorilor noştri. Principala problemă a fost capacitatea sălii. Practic nu am primit iniţial aprobarea pentru că sala avea sub 4.000 de locuri, cât este capacitatea minimă la meciurile din Grupa Mondială a Cupei Davis.", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Segărceanu.

"În cele din urmă ITF a acceptat o derogare, iar meciul se va disputa la Sibiu, într-o sală cu 2.000-2.200 de locuri. Bănuiesc că a fost nevoie şi de acordul Franţei, de-asta cred că a durat aşa de mult până să obţinem derogarea. Însă pentru primul tur există o excepţie în regulament, care prevede că se poate da aprobarea şi unei săli care nu are 4.000 de locuri. Este excepţia de care ne-am prevalat şi noi", a adăugat Segărceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici