Selecţionata U20 a României a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Naţionala feminină de tineret U20 s-a calificat între cele mai bune opt echipe din lume, după ce a învins Croaţia cu 28-25 (18-12), într-un meci din cadrul optimilor de finală. România va juca pentru a accede în ”careul de aşi” cu învingătoarea dintre Ungaria şi Slovenia.

717 afișări
Imaginea articolului Selecţionata U20 a României a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Selecţionata U20 a României a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin

După ce au fost umilite de Danemarca (23-42), româncele au trecut în ultimul meci al grupei de Angola cu 26-22 (12-9).

România a încheiat grupa pe locul 3, cu şase puncte, şi a mers mai departe alături de Danemarca, Olanda şi Japonia. "Tricolorele" au cucerit titlul mondial la acest nivel în 1995 şi 1999. Turneul final din Ungaria se va încheia duminica viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici