Selecţioner Estonia: România e o echipă mult mai agresivă şi mai puternică decât Polonia

Selecţionerul Estoniei, Tarmo Ruutli, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa României este un adversar mai agresiv şi mai puternic decât naţionala Poloniei, pe care a întâlnit-o de curând într-un amical, dar că orice este posibil în această partidă.

795 afișări
Imaginea articolului Selecţioner Estonia: România e o echipă mult mai agresivă şi mai puternică decât Polonia

Selecţioner Estonia: România este o echipă mult mai agresivă şi mai puternică decât Polonia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem aşteptări rezonabile. Totul începe de la linia de start, nu există garanţii în fotbal. Nu este o cursă în care cel mai bun câştigă întotdeauna. Depinde de forma de moment, de ziua pe care o prinzi. Vrem să jucăm un fotbal de calitate. Că asta nu garantează mereu un rezultat pe măsură, se întâmplă adesea în fotbal. Nu trebuie să fim nici prea încrezători şi optimişti, toată lumea are şanse. România este o echipă mult mai agresivă şi mai puternică decât Polonia (n.r. - ultimul adversar al naţionalei Estoniei, care a câştigat cu 1-0 amicalul din 15 august). Oricum, nimic nu este imposibil, trebuie să profităm de oportunităţile pe care le vom avea", a spus Ruutli, potrivit publicaţiei Sport.

Mijlocaşul Konstantin Vassiljev (Amkar Perm) a afirmat că naţionala României este un adversar foarte puternic, dar şi atractiv în acelaşi timp. "Nu avem un obiectiv important, dar vrem să continuăm pe linia începută în ultimii ani. Aşteptările fanilor noştri au crescut, dar trebuie să avem răbdare. România este un adversar puternic şi atractiv în acelaşi timp. Poate că nu trece prin cele mai bune momente din istoria sa, dar pentru noi România este un adversar foarte puternic. Trebuie să dăm totul şi nici chiar atunci asta nu înseamnă automat că vom câştiga", a spus Vassiljev.

Fundaşul Dmitri Kruglov (FK Rostov) a menţionat că echipa Estoniei nu trebuie să fie sub presiune. "Vom încerca să jucăm cât mai bine şi vom vedea ce iese. Nu are rost să ne gândim acum la un anumit număr de puncte şi să facem pronosticuri. Cine se aştepta ca la precedentele preliminarii să terminăm pe locul 2 şi să jucăm în play-off?", a spus Kruglov.

Meciul dintre reprezentativele Estoniei şi României, din grupa D a preliminariilor CM 2014, va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe "A. Le Coq Arena" din Tallinn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici