Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Cosmin Contra, încrezător în şansele României la Liga Naţiunilor: Avem adversari puternici/ UPDATE: Mladen Krstajic, selecţionerul Serbiei: România are foame de succes

Selecţionerul Cosmin Contra admite că echipa naţională a fost repartizată într-o grupă dificilă, dar are încredere că România poate trece de prima fază a competiţiei şi chiar câştiga turneul. Intepretarea selecţionerului echipei naţionale a Serbiei, Mladen Krstajic (43 de ani), a fost că principalul atu al României este "foamea" de rezultate, dar obiectivul său este câştigarea Grupei a 4-a.

792 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Cosmin Contra, încrezător în şansele României la Liga Naţiunilor: Avem adversari puternici/ UPDATE: Mladen Krstajic, selecţionerul Serbiei: România are foame de succes

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Cosmin Contra, încrezător în şansele României la Liga Naţiunilor: Avem adversari puternici, dar putem câştiga

"Asta e, avem adversari puternici! Se putea puţin mai bine, dar până la urmă trebuie să jucam cu aceste echipe. Intâlnim Serbia, o echipă de Mondiale. Apoi, am picat din nou cu Muntenegru, echipă pe care am arătat, însă, că o putem învinge, după cum am jucat la Cluj. Lituania este o echipă periculoasă, dar în general am avut rezultate bune împotriva ei.

Cred că putem câştiga Liga Naţiunilor. Va fi greu, dar sperăm să câstigăm această grupă. Depinde şi de ţintarul pe care îl va face UEFA. Avem un handicap, pentru că primul meci de acasă va fi fără spectatori.

Va trebui să fim 100 la sută pregătiţi la ora începerii acestor meciuri, iar eu sper ca fotbaliştii din străinătate să joace cât mai mult, să devină titulari şi să vină să ne ajute. Eu am încredere în mine şi în echipă. S-a vazut la ultimele meciuri o atitudine bună şi dacă o vom păstra, vom putea câştiga grupa", a spus Cosmin Contra la ProTV.

Echipa naţională de fotbal a României va juca în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Selecţionerul echipei naţionale a Serbiei, Mladen Krstajic (43 de ani), a declarat, miercuri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, că obiectivul său este câştigarea Grupei a 4-a şi a precizat că principalul atu al României este "foamea" de rezultate.

"Vom avea un duel istoric şi foarte atractiv între Serbia şi Muntenegru. Grupa este dificilă. România are foame de succes, Muntenegru este o întotdeauna o echipă motivată, aşa că niciun adversar nu trebuie subestimat. Obiectivul nostru este câştigarea grupei, dar o vom lua pas cu pas", a spus Mladen Krstajic, pentru site-ul Federaţiei Sârbe de Fotbal.

Echipa naţională de fotbal a României va juca în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici