Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia

Echipa naţională de fotbal a României va evolua marţi seară în al doilea meci din Liga Naţiunilor, urmând să aibă ca adversară în deplasare pe Bosnia şi şi Herţegovina. Selecţionerul a anunţat la amiază modificările din lot.

459 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia

Edward Iordănescu a decis care sunt cei 23 de jucători, după ce a o perat unele modificări în lotul care va încerca să aducă un prim rezultat pozitiv în competiţie.

Pentru meciul de marţi seară, Iordănescu a decis să aducă în lotul de 23 pe Ştefan Târnovanu, George Puşcaş, Marius Marin şi Deian Sorescu, înlocuindu-i pe Marian Aioani, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Alexandru Mitriţă.

Partida cu Bosnia Herţegovina se joacă marţi seara în cadrul Ligii B, grupa a 3-a, din Liga Naţiunilor, cu începere de la ora 21.45.

Tricolorii români au efectuat luni seară antrenamentul oficial premergător duelului cu Bosnia şi Herţegovina, meci care va avea loc la Zenica. Partida se va disputa pe stadionul Bilino Polje, o arenă cu puţin peste 15.000 de locuri, construită în 1972 şi renovată în 2012.

Stadionul este considerat un talisman. Folosit în premieră de naţionala Bosniei şi Herţegovinei în 1996, aceasta nu a pierdut niciunul din cele 15 jocuri disputate aici până în 2006.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici