Selecţionerul Edward Iordănescu a felicitat naţionala de nevăzători pentru calificarea la EURO

Selecţionerul echipei naţionale de seniori s-a întâlnit miercuri, 2 martie, cu membrii naţionalei de nevăzători, pe care i-a felicitat pentru calificarea la un turneu final al Campionatului European, scrie frf.ro.

165 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Edward Iordănescu a felicitat naţionala de nevăzători pentru calificarea la EURO

Selecţionerul Edward Iordănescu a felicitat naţionala de nevăzători pentru calificarea la EURO

Alături de Edward Iordănescu a fost Miodrag Belodedici, care le-a oferit jucătorilor din naţionala de nevăzători premii pentru calificarea la EURO, iar la întâlnire a fost prezent şi Mihai Dima, vicepreşedinte al Asociaţiei Nevăzătorilor.

„E o onoare să fiu alături de oameni care pun atât de mult suflet şi atât de multă determinare în activitatea pe care o au. Sunt aici pentru a vă felicita pentru lucrurile extraordinare pe care le faceţi. Nu în ultimul rând, sunt aici să „fur” informaţii de la dumneavoastră despre aceste calificări. Aş vrea să ne mândrim şi noi în viitorul apropiat cu performanţele pe care voi le-aţi realizat. Vă felicit şi vă ţin pumnii la următorul turneu final”, a transmis selecţionerul Edward Iordănescu.

Sorin Lăpădatu, selecţionerul naţionalei de nevăzători i-a oferit lui Edi Iordănescu o minge specială, folosită în fotbalul pentru nevăzători, semnată de jucătorii pe care îi antrenează.

Înaintea turneului final din acest an, naţionala de nevăzători va desfăşura un cantonament la Mogoşoaia, în luna aprilie. Naţionala de nevăzători a României s-a calificat la Campionatul European din 2022 cu victorii pe linie, în urma unui turneu de calificare care a avut loc toamna trecută la Buftea. Tricolorii au trecut atunci de naţionalele Poloniei, Albaniei şi Greciei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici