Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a anunţat cei 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016

Naţionala de fotbal a Franţei a anunţat, marţi, prin intermediul unui mesaj postat pe o platformă de socializare, lotul de 23 de jucători convocaţi de către selecţionerul Didier Deschamps pentru Campionatul European, turneu ce va lua startul pe 10 iunie.

668 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a anunţat cei 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a anunţat cei 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016 (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Cu zece zile înaintea startului Campionatului European găzduit de Franţa, selecţionerul Deschamps a ales lotul cu care va încerca să cucerească trofeul. Karim Benzema şi Mamadou Sakho nu-şi regăsesc numele pe lista celor 23 de jucători, din diferite motive. Deschamps a încetat să-l mai convoace pe Benzema, după scandalul de şantaj sexual în care este implicat alături de Mathieu Valbuena, în timp Sakho a fost depistat pozitiv, în urma unui test antidoping, şi suspendat provizoriu.

Adil Rami şi Samuel Umtiti şi-au făcut loc pe lista celor 23, cu misiunea de a-i înlocui pe Raphael Varane şi Sakho. Nici Hatem Ben Arfa sau Kevin Gameiro nu vor reprezenta Franţa la Campionatul European. La turneul final, Franţa face parte din grupa A, alături de România, Elveţia şi Albania.

Portari: Hugo Lloris (Spurs), Benoit Costil (Rennes), Steve Mandanda (Marseille)

Fundaşi: Samuel Umtiti (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Sevilla), Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Luca Digne (PSG), Eliaquim Mangala (Man City), Bacary Sagna (Man City)

Mijlocaşi: Moussa Sissoko (Newcastle), Lassana Diarra (Marseille), Dimitri Payet (West Ham), Paul Pogba (Juventus), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Blaise Matuidi (PSG), Ngolo Kante (Leicester), Kingsley Coman (Bayern)

Atacanţi: Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atletico), Andre-Pierre Gignac (Tigres), Anthony Martial (Man Utd).

Franţa va juca meciul de deschidere al turneului final, împotriva României, pe 10 iunie, de la ora 22:00, pe Stade de France din Saint-Denis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici