Selecţionerul Greciei: Am studiat bine România, jucătorii noştri ştiu lucrurile pe care trebuie să le exploateze

Selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a studiat bine echipa României şi jucătorii săi ştiu lucrurile pe care trebuie să le exploateze în dubla manşă din play-off-ul Cupei Mondiale din 2014.

146 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Greciei: Am studiat bine România, jucătorii noştri ştiu lucrurile pe care trebuie să le exploateze

Fernando Santos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu cred că există o favorită în astfel de meciuri în care un mic detaliu poate schimba totul. Şi nu uitaţi că barajul are două manşe, una la noi şi una la Bucureşti. Vor fi două meciuri grele pentru ambele echipe. Bineînţeles că există o presiune psihologică, în ambele tabere. Am studiat bine adversarul, jucătorii noştri ştiu lucrurile pe care trebuie să le exploateze. România este o echipă puternică şi ne aşteaptă o confruntare dificilă. Nici noi, nici România nu vom juca la egal. Probabil România se va axa pe defensivă şi va încerca să ne surprindă pe contraatac. Şi noi vom încerca să-i surprindem, să câştigăm", a spus Santos, informează publicaţia Sport.

Fernando Santos consideră că România "este tare ca şi grup". "Va conta mai puţin cine joacă şi cine lipseşte. Cred că se va juca şi la aşteptare, ambele echipe vor încerca să marcheze primul gol şi în primul rând să nu primească. Cu tot respectul pentru România, am încredere nelimitată în jucătorii mei. Am încredere că noi ne vom califica. Da, arbitrul este portughez, dar se joacă Grecia - România, deci eu sunt grec", a menţionat tehnicianul.

Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale din Brazilia se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe Stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici