Selecţionerul Mexicului a fost demis

Antrenorul Jose Manuel de la Torre a fost demis, sâmbătă, de la conducerea tehnică a naţionalei Mexicului, la câteva ore după înfrângerea din meciul cu Honduras, scor 1-2, a anunţat Federaţia Mexicană de Fotbal.

58 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Mexicului a fost demis

Selecţionerul demis, Jose Manuel de la Torre (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele federaţiei mexicane, Justino Compean, a decis să facă o schimbare în conducerea tehnică a naţionalei. Luis Fernando Tena va fi responsabil acum de conducerea tehnică", se arată într-un comunicat al forului.

Tena a fost până în prezent secundul lui De la Torre.

Vineri, reprezentativa Mexicului a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Honduras, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Cu trei etape înainte de finalul fazei grupelor preliminare, Mexicul ocupă locul 4 în Concacaf. Poziţia a patra asigură participarea la un baraj cu Noua Zeelandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici