Selecţionerul naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, a decis lotul de 23 de jucători pentru partida cu Polonia

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, a anunţat, vineri, lotul de 23 de jucători pentru partida cu Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, meci care se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21.45.

1568 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, a decis lotul de 23 de jucători pentru partida cu Polonia

Selecţionerul naţionale de fotbal a României, Christoph Daum, a decis lotul de 23 de jucători pentru partida cu Polonia (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

Steliano Filip, Valentin Cojocaru, Bogdan Ţîru, Dragoş Nedelcu, Gheorghe Grozav şi Dorin Rotariu nu fac parte din lotul anunţat de Daum pentru meciul cu Polonia, notează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Absenţa lui Steliano Filip este cea mai notabilă, având în vedere că jucătorul lui Dinamo Bucureşti era anunţat titular în banda stângă a apărării. În consecinţă, selecţionerul tricolorilor va avea de ales între Alin Toşca (FC Steaua Bucureşti) şi Iasmin Latovlevici ((Karabükspor) pentru acest post.

Meciul de vineri cu Polonia este cel de-al patrulea al tricolorilor în grupa de calificare pentru CM 2018 din Rusia, după 1-1 cu Muntenegru, 5-0 cu Armenia şi 0-0 în Kazahstan. România are 5 puncte în clasament, cu două mai puţin decât Polonia.

Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricou pentru partida cu Polonia:

1 Costel Pantilimon
2 Romario Benzar
3 Alin Toşca
4 Cosmin Moţi
5 Ovidiu Hoban
6 Vlad Chiricheş
7 Alexandru Chipciu
8 Adrian Popa
9 Florin Andone
10 Alexandru Maxim
11 Andrei Ivan
12 Ciprian Tătăruşanu
13 Claudiu Keşeru
14 Iasmin Latovlevici
15 Răzvan Marin
16 Silviu Lung
17 Eric Bicfalvi
18 Andrei Prepeliţă
19 Bogdan Stancu
20 Gabriel Enache
21 Dragoş Grigore
22 Cristian Săpunaru
23 Nicolae Stanciu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici