Selecţionerul Norvegiei: România are o echipă cu jucători tineri foarte buni

Lars Lagerback (71 de ani), selecţionerul echipei naţionale a Norvegiei, a susţinut o conferinţă de presă, luni, premergătoare meciului cu România. Tehnicianul a lăudat lotul tricolorilor, dar a declarat că îşi doreşte victoria pe Arena Naţională.

103 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Norvegiei: România are o echipă cu jucători tineri foarte buni

Selecţionerul Norvegiei: România are o echipă cu jucători tineri foarte buni

De asemenea, Lagerback a subliniat ideea că nu va schimba foarte multe lucruri în echipa de start faţă de cea din jocul cu Spania, în care nordicii au obţinut un punct, scor 1-1.

„Am analizat în aceste zile România, acum e important cum se vor reface jucătorii noştri titulari, nu sunt multe lucruri de schimbat faţă de partida cu Spania! Ne dorim să câştigăm la Bucureşti. România are o echipă cu jucători tineri foarte buni, dar şi jucători experimentaţi, nu vreau să nominalizez pe cineva, remarc echipa pentru că e formată din fotbalişti foarte buni şi tehnici”, a declarat Lagerback, potrivit frf.ro.

Norvegia a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, contra Spaniei. Ibericii au deschis scorul prin Saul, în minutul 47, însă Joshua King a restabilit egalitatea, din penalti, în minutul 90+4.

România şi Norvegia au nevoie de o victorie pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Clasamentul grupei F de calificare la EURO 2020, după şapte runde disputate:

1. Spania - 19p
2. Suedia - 14p
3. România - 13p
4. Norvegia - 10p
5. Malta - 3p
6. Insulele Feroe - 0p

Toate echipele mai au de disputat trei jocuri în preliminarii. La turneul final se vor califica primele două clasate.

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici