Selymes a semnat pe doi ani cu Astra Ploieşti: Obiectivul meu este acelaşi ca în primul mandat, să adunăm cât mai multe puncte

Antrenorul Tibor Selymes, care a demisionat, marţi, de la conducerea tehnică a echipei FCM Târgu Mureş, a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Astra Ploieşti, informează site-ul oficial al clubului ploieştean.

82 afișări
Imaginea articolului Selymes a semnat pe doi ani cu Astra Ploieşti: Obiectivul meu este acelaşi ca în primul mandat, să adunăm cât mai multe puncte

Tybor Selymes (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax foto)

Selymes, care a fost prezent la antrenamentul de joi după-amiază al Astrei, face echipă tehnică la gruparea din Ploieşti cu Valentin Sinescu şi Silviu Lung.

Astra Ploieşti a rămas fără antrenor, luni, când a fost demis Marius Şumudică, care ulterior a semnat cu FC Braşov.

Selymes a mai fost antrenor la Astra în peroada septembrie 2010 - august 2011. El a fost demis după meciul cu Voinţa Sibiu din etapa a II-a a Ligii I şi înlocuit de Marius Şumudică.

"Obiectivul meu este acelaşi ca şi în primul mandat, echipa să adune cât mai multe puncte", a declarat Selymes.

Tibor Selymes a precizat că meciul cu Petrolul Ploieşti, programat sâmbătă, în etapa a XIII-a a Ligii I, va fi foarte dificil din mai multe motive: pentru că este primul cu el la conducerea tehnică în noul mandat, pentru că este un derby local, dar şi pentru că adversarii au ascendentul victoriei din Cupă. "Petrolul este o echipă care se aglomerează bine pe zona centrală, dar pe mine mă interesează mai mult jocul nostru. Cel mai important pentru noi este să reuşim să-i montăm pe jucători. În ceea ce-i priveşte pe suporterii Petrolului, nu am nimic de comentat. Dacă stau în locul lor şi îşi încurajează echipa nu mă deranjează. Nu vreau şi nici nu cred că va fi posibil să se repete evenimentele de acum o săptămână", a adăugat el.

Pentru jocul cu Petrolul, Selymes nu poate conta pe Măţel, Grigore şi Pătraşcu, accidentaţi, în vreme ce Miranda este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Din lot nu vor face parte nici Gavrilaş, Nogo, Oprsal, Budescu şi Lakacs, trimişi la echipa satelit din Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici