Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni

Organizatorii turneului de tenis WTA 250 de la Praga au fost puşi în mare dificultate de-a lungul întregii săptămâni, din cauza vremii. Semifinalele de sâmbătă au fost amânate pe duminică, iar cea dintre Jaqueline Cristian şi japoneza Nao Hibino, se va încheia doar luni, după trei întreruperi.

636 afișări
Imaginea articolului Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni

Semifinala lui Jaqueline Cristian la Praga, întreruptă de trei ori, a fost amânată pentru luni

Meciul celor două a fost întrerupt de trei ori de-a lungul zilei. Prima dată după o oră şi 10 minute, când Hibino câştigase cu 6-4 primul set şi era condusă cu 3-1 în setul secund. După reluare, Cristian s-a impus cu emoţii, în tiebreak-ul setului secund, însă meciul a fost din nou întrerupt din cauza ploii, la 1-1 în setul decisiv.

Întreruperea a afectat jocul româncei, Hibino preluând conducerea după reluare, până la 5-2 şi 15-15, în momentul celei de a treia întreruperi.

Fiindcă arena nu este dotată cu instalaţie de iluminare nocturnă, organizatorii s-au văzut nevoiţi să amâne încheierea meciului pentru luni.

Tot luni se va juca şi finala turneului dotat cu 259.303 dolari, în care s-a calificat deja jucătoarea cehă Linda Noskova (71 WTA), favorita numărul 4, care a învins-o în prima semifinală pe germana Tamara Korpatsch (99 WTA).

Jaqueline Cristian are programat luni şi un meci în primul tur al turneului Challenger de la Grodzisk Mazowiecki (Polonia), unde ar trebui să joace cu localnica Weronika Ewald (1075 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici