Semifinală românească în Cupa CEV la volei feminin

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a reuşit să se califice joi seara în semifinalele Cupei CEV la volei feminin, stabilind o confruntare 100 la sută românească, în penultimul act al competiţiei, informează frvolei.eu.

175 afișări
Imaginea articolului Semifinală românească în Cupa CEV la volei feminin

Semifinală românească în Cupa CEV la volei feminin

Învingătoare cu scorul de 3-2 în tur, formaţia din Târgovişte a reuşit să obţină victoria şi pe terenul formaţiei Olympiakos Pireu, în returul sferturilor de finală.

De data aceasta, succesul a fost mai clar, scor 3-1 (26-24, 25-13, 19-25, 25-16) pentru românce. Astfel, CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Cupei CEV, acolo unde va întâlni o altă formaţie din România, CSM Volei Alba Blaj, ajunsă şi ea în această fază.

În acest fel, România are asigurată o finalistă în această competiţie europeană.

Sâmbătă aceasta, cele două formaţii se vor întâlni în etapa a 21-a a Diviziei A1, cu începere de la ora 17.30.

În Grecia, Bjelica, autoare a 17 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a echipei.

Au jucat pentru CSM Târgovişte: Bjelica (17), Mirosavljevic (16), Todorova (15), Buterez (10), D. Ionescu (7), Matei (5), Van de Vyver (4), Zadorojnai (1), Calotă (-), Bozicevic (libero), Ciucu (libero). Nu a jucat: Orlandea. Antrenor: Giovanni Caprara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici