Sentinţe în play-out-ul Superligii: Chindia Târgovişte şi CS Mioveni retrogradează, UTA şi FC Argeş se duc la baraj

  • 3 partide cu o importanţă decisivă au avut loc simultan, vineri, la aceeaşi oră, în cadrul play-out-ului Superligii.
  • Două echipe au retrogradat, iar alte două se vor duela în barajul de menţinere/promovare.
  • De asemenea, a fost stabilită şi echipa gazdă a barajului Conference League.
210 afișări
Imaginea articolului Sentinţe în play-out-ul Superligii: Chindia Târgovişte şi CS Mioveni retrogradează, UTA şi FC Argeş se duc la baraj

Sentinţe în play-out-ul Superligii: Chindia Târgovişte şi CS Mioveni retrogradează, UTA şi FC Argeş se duc la baraj

UTA Arad – FC U Craiova 1-1 (0-0)
FC Argeş - Petrolul Ploieşti 3-0 (1-0)
Chindia Târgovişte - FC Voluntari 2-2 (0-2)

Înainte de aceste meciuri, Mioveni era deja retrogradată în liga a doua, de mai multe etape. Locul al doilea care ducea direct în liga a doua era disputat între FC Argeş şi Chindia Târgovişte, cele două echipe luptând de la distanţă pentru a evita retrogradarea directă.

Formaţia din Mioveni a primit pe teren propriu vizita lui FC Voluntari, într-un moment în care s-a inaugurat stadionul renovat din oraş. Acest meci a reprezentat şi ultimul duel al echipei locale în prima ligă, înainte de retrogradare.

Echipa din Ilfov a condus cu 2-0 în meciul de la Târgovişte, însă gazdele au reuşit să revină şi să egaleze la 2-2, rezultat care nu a fost îndeajuns pentru a evita retrogradarea.
FC Argeş a reuşit să se salveze în ultima etapă, situându-se la un punct deasupra liniei retrogradării directe. Piteştenii au obţinut o victorie pe teren propriu, 3-0, în faţa echipei Petrolul Ploieşti, şi vor merge acum în baraj, în încercarea de a se menţine în prima ligă.

UTA Arad a condus în partida cu FC U Craiova cu 1-0, însă oltenii au revenit şi au egalat, câştigând astfel play-out-ul în faţa echipei FC Voluntari.

După aceste rezultate, se conturează şi mai clar tabloul barajului de menţinere/promovare. Astfel, UTA Arad şi FC Argeş vor fi echipele care vor lupta pentru a-şi păstra locul în Superligă, adversarii lor urmând a fi decişi duminică, după ultima etapă din Liga 2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici