„Şepcile roşii”, la a doua victorie din sezon. Mihalcea demisionează de la Chindia

  • Universitatea Cluj Napoca a obţinut duminică a doua victorie a sezonului în Superligă, învingând pe teren propriu, cu 1-0, pe Chindia Târgovişte.
  • Echipa oaspete, aflată pe ultimul loc al clasamentului, fără victorie şi cu doar 3 puncte în 10 etape, a rămas după meci şi fără antrenorul principal.
344 afișări
Imaginea articolului „Şepcile roşii”, la a doua victorie din sezon. Mihalcea demisionează de la Chindia

Adrian Mihalcea, tehnicianul dâmboviţenilor a anunţat după meci că demisionează de la echipă, acesta având ultimatum din partea conducerii clubului.

Universitatea a dominat prima parte a meciului, dar a avut ocazii neconcludente în faţa porţii lui Căbuz.

Oaspeţii au pus prima mare problemă la poarta „şepcilor roşii” în minutul 53, la lovitura liberă a lui Chamed, şutul acestuia trecând puţin pe lângă poarta lui Gorcea, care ar fi fost învins în cazul în care execuţia prindea cadrul buturilor.

Golul clujenilor a fost marcat în minutul 63 de Lorand Fulop, care a fructificat din dreptul punctului cu var pasa din flancul drept al lui Ştefan Vlădoiu, intrat în teren la pauză.

Chindia a forţat pe final, însă fără succes, ocaziile create fiind fie anihilate de apărarea clujeană, fie finalizate cu execuţii imprecise.

Universitatea Cluj obţine a doua victorie a sezonului şi cu 10 puncte trece temporar pe locul 13, peste FCSB, care are însă mai puţine meciuri jucate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici