Sepsi se antrenează cu Dinamo Kiev şi ar putea fi transferat după stagiul de pregătire din Spania

Fundaşul stânga Laszlo Sepsi, care a fost declarat de TAS liber de contractul cu FC Timişoara, se antrenează cu echipa Dinamo Kiev, aflată în cantonament în Spania, iar o decizie privind transferul său va fi luată la finalul stagiului de pregătire, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

180 afișări
Imaginea articolului Sepsi se antrenează cu Dinamo Kiev şi ar putea fi transferat după stagiul de pregătire din Spania

Laszlo Sepsi (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax foto)

Dinamo Kiev are programat, luni, la Marbella, un meci amical cu echipa chineză Guangzhou, dar probabil Sepsi nu va fi folosit în această partidă.

Formaţia antrenată de Iuri Semin va rămâne în pregătire în Spania până în 12 februarie. În afară de meciul de luni, Dinamo Kiev va mai disputa încă două partide amicale în acest turneu.

De achiziţionarea lui Sepsi, 25 de ani, s-au arătat interesate mai multe echipe din Liga I, printre care Steaua şi Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici