Şerban Nicolae, la Euronews: Plimbarea demnitarilor cu cătuşe e „o răzbunare”. Ce soluţie propune senatorul PSD - VIDEO

Senatorul PSD Şerban Nicolae, autorul unora dintre cele mai controversate amendamente la legile justiţiei şi codurile penale, susţine într-un interviu acordat Euronews că arestarea preventivă a demnitarilor suspectaţi de corupţie şi prezentarea lor în cătuşe este o modalitate de a arăta „puterea procurorilor”, „răzbunare” şi „un abuz”.

1397 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae, la Euronews: Plimbarea demnitarilor cu cătuşe e „o răzbunare”. Ce soluţie propune senatorul PSD - VIDEO

Şerban Nicolae, la Euronews: Plimbarea demnitarilor cu cătuşe e „o răzbunare”. Ce soluţie propune senatorul PSD

”Dacă ai o persoană coruptă, un demnitar cu funcţie înaltă, nu trebuie să arestezi acea persoană. Trebuie să strângi probe. Arestul preventiv nu este o sancţiune, este ca o modalitate de a se arăta puterea procurorilor, este ca o judecată de stradă. Dacă oamenii văd un demnitar încătuşat, în faţa camerei, în mijlocul nopţii, unii dintre ei simt un fel de satisfacţie, aşa cum simţeau în Roma Antică când intrau gladiatorii în arenă. Acesta nu este un sistem judiciar, e răzbunare, este luptă politică, este abuz şi este chiar corupţie“, a declarat, pentru Euronews,  Şerban Nicolae. 

aaaaaaaaaaaaaaaaa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici