Serbia - Rusia în primul tur al Fed Cup 2010

Echipa naţională a Serbiei, nou promovată în grupa mondială, va întâlni, conform tragerii la sorţi efectuate, miercuri, la Roland Garros, reprezentativa Rusiei, în cel mai echilibrat meci din primul tur al Fed Cup la tenis, ce va avea loc între 6 şi 7 februarie, informează AFP.

1 afișare

Reprezentativa Serbiei, care a promovat în prima divizie cu aportul jucătoarelor Ana Ivanovici şi Jelena Jankovici, va întâlni echipa similară a Rusiei, care are în prezent patru dintre primele şapte jucătoare ale lumii, Dinara Safina, Elena Dementieva, Vera Zvonareva şi Svetlana Kuzneţova.

Tabloul complet al primului tur al Fed Cup 2010, stabilit în urma tragerii la sorţi de miercuri:

Ucraina - Italia

Cehia - Germania

Franţa - SUA

Serbia - Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici