Serena Williams începe sezonul 2014 la Brisbane

Jucătoarea americană Serena Williams, numărul unu mondial, a anunţat, miercuri, că va începe sezonul 2014 la turneul WTA de la Brisbane, programat în perioada 29 decembrie - 5 ianuarie.

130 afișări
Imaginea articolului Serena Williams începe sezonul 2014 la Brisbane

Serena Williams începe sezonul 2014 la Brisbane

"Baza este perfectă, iar suprafaţa este aceeaşi ca la Melbourne. După Brisbane, voi avea o săptămână de pauză", a declarat Williams, care va încerca apoi să câştige al 18-lea său titlu de Grand Slam, la Australian Open.

Dacă se va impune la Australian Open, Serena Williams le va egala pe Martina Navratilova şi Chris Evert în ierarhia jucătoarelor cu cele mai multe titluri de Grand Slam - 18. În fruntea clasamentului se află Steffi Graf, cu 22 de trofee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici