Serena Williams, internată după ce i s-a depistat un cheag de sânge la plămâni

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a fost internată, luni, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, sportivei fiindu-i depistat un cheag de sânge format în urma unui embolism pulmonar, informează The People.

81 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, internată după ce i s-a depistat un cheag de sânge la plămâni

Serena Williams, internată după ce i s-a depistat un cheag de sânge la plămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serena Williams a participat, duminică noapte, la o gală caritabilă organizată de fundaţia cântăreţului Elton John pentru persoanele suferinde de SIDA.

Williams, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută de mai multe ori în ultima săptămână la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Purtătorul de cuvânt al sportivei, Nicole Chabot, a declarat că Serena are un cheag de sânge ce i-a apărut ca urmare a unui tratament pentru embolism pulmonar. "Luni, Serena Williams s-a deplasat de urgenţă la Cedars pentru a se trata de un cheag de sânge survenit în urma unui tratament pentru o situaţie mult mai critică. Săptămâna trecută, Serena a suferit un embolism pulmonar (n.r. - o arteră a plămânului este blocată). Doctorii continuă să-i monitorizeze situaţia de aproape pentru a evita eventuale complicaţii", a spus Chabot.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci din vara anului 2010, când a învins-o pe Vera Zvonareva în finala de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici