Serena Williams, Muguruza, Radwanska şi Pennetta, candidate la titlul de jucătoarea anului

Americanca Serena Williams, locul 1 WTA, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, şi italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, au fost selectate de Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste de Tenis pentru sondajul în urma căruia va fi desemnată jucătoarea anului.

415 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, Muguruza, Radwanska şi Pennetta, candidate la titlul de jucătoarea anului

Serena Williams, Muguruza, Radwanska şi Pennetta, candidate la titlul de jucătoarea anului (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

Fanii pot vota până la 6 decembrie pe site-ul oficial al WTA, iar jucătoarea anului va fi anunţată în 8 decembrie.

Serena Williams a câştigat trei titluri de Grand Slam în 2015, iar la al patrulea, US Open, a fost eliminată în semifinale. De asemenea, ea s-a impus la Miami şi la Cincinnati, obţinând 53 de victorii şi fiind învinsă numai de trei ori.

Garbine Muguruza a câştigat anul acesta turneul de la Beijing şi a fost finalistă la Wimbledon şi la Wuhan (41 de victorii şi 19 înfrângeri).

Agnieszka Radwanska s-a impus la Turneul Campioanelor de la Singapore, la Tokyo şi la Tianjin, fiind învinsă în ultimul act la Eastbourne (51-25), iar Flavia Pennetta a câştigat US Open (28-19).

Cu trei titluri în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells şi cu alte două finale, Toronto şi Cincinnati, Simona Halep, locul 2 mondial, a înregistrat 49 de victorii şi 17 meciuri pierdute, dar WTA nu a selectat-o pentru acest sondaj.

Între 2012 şi 2014, Serena Williams a fost desemnată de fani jucătoarea anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici