Serena Williams, operată de urgenţă din cauza unui embolism pulmonar

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a fost operată la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, ea fiind în stare bună, după ce i-a fost depistat un cheag de sânge format în urma unui embolism pulmonar.

48 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, operată de urgenţă din cauza unui embolism pulmonar

Serena Williams, operată de urgenţă din cauza unui embolism pulmonar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţumim pentru sprijin. Serena este bine", a declarat mama Serenei, Oracene Price, pe Twitter. Serena Williams a postat la rândul său un mesaj pe reţeaua de socializare, în noaptea de marţi spre miercuri: "Zi grea!".

Purtătorul de cuvânt al sportivei, Nicole Chabot, a declarat că Serena are un cheag de sânge ce i-a apărut ca urmare a unui tratament pentru embolism pulmonar. "Luni, Serena Williams s-a deplasat de urgenţă la Cedars pentru a se trata de un cheag de sânge survenit în urma unui tratament pentru o situaţie mult mai critică. Săptămâna trecută, Serena a suferit un embolism pulmonar (n.r. - o arteră a plămânului este blocată). Doctorii continuă să-i monitorizeze situaţia de aproape pentru a evita eventuale complicaţii", a spus Chabot.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci din vara anului 2010, când a învins-o pe Vera Zvonareva în finala de la Wimbledon. Serena Williams a participat, duminică noapte, la o gală caritabilă organizată de fundaţia cântăreţului Elton John pentru persoanele suferinde de SIDA. Williams, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută de mai multe ori în ultima săptămână la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Vestea spitalizării Serenei a bulversat-o pe Kim Clijsters, dublă câştigătoare la US Open: "Tocmai am aflat ce i se întâmplă! Înfricoşător! Sper că totul va fi bine! Îi ţin pumnii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici