Serena Williams ratează trei turnee pentru că a călcat pe cioburi la restaurant

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams este indisponibilă pentru turneele de la Istanbul, Cincinnati şi Montreal, ea rănindu-se la piciorul drept după ce a călcat pe cioburi la un restaurant.

15 afișări
Imaginea articolului Serena Williams ratează trei turnee pentru că a călcat pe cioburi la restaurant

Serena Williams ratează trei turnee pentru că a călcat pe cioburi la restaurant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi pare foarte rău că nu voi putea participa la următoarele turnee deoarece trebuie să mă operez la picior. Vă mulţumesc pentru susţinere şi aştept cu nerăbdare să revin în competiţie", a declarat sportiva care se află pe primul loc în clasamentul mondial.

Serena Williams, în vârstă de 28 de ani, s-a tăiat la picior călcând pe cioburile unui pahar. Ea ar urma să revină în competiţii la US Open, la sfârşitul lunii august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici