Serena Williams se destăinuie: Sportiva a vorbit despre afecţiunea de care a suferit după ce a născut

Fostul lider mondial, Serena Williams trece, la 36 de ani, prin câteva momente delicate, care au făcut-o să renunţe la turneul de la Montreal şi la o confruntare în semifinalele competiţiei cu Simona Halep (1 WTA).

691 afișări
Imaginea articolului Serena Williams se destăinuie: Sportiva a vorbit despre afecţiunea de care a suferit după ce a născut

Serena Williams se destăinuie: Sportiva a vorbit despre afecţiunea de care a suferit după ce a născut

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, sportiva din SUA a redat câteva dintre problemele cu care se confruntă, printre care şi depresia: "Săptămâna trecută nu a fost uşoară pentru mine. Nu doar că a trebuit să accept anumite dificultăţi personale, ci am şi fost în depresie. În mare parte a timpului am simţit că nu am fost o mamă bună...".

Alarmată de starea sa, Serena a început să se informeze în privinţa unei situaţii care a pus-o pe jar, atât în viaţa personală, cât şi pe plan sportiv: "Am citit mai multe articole despre depresia postnatală şi am aflat că poate dura chiar şi trei ani dacă nu te tratezi. Cel mai mult îmi place să comunic, să vorbesc cu mama, sora şi prietenii mei, care să-mi spună că aceste emoţii sunt normale", a scris Serena pe Instagram.

La Montreal, nu vom avea parte de un duel Halep-Williams, după ce sportiva din SUA şi-a anunţat retragerea invocând motive personale, care între timp s-au aflat. Cele două tenismene se aflau pe aceeaşi parte de tablou şi s-ar fi putut întâlni în semifinalele competiţiei. La 36 de ani, Serena se află în ascensiune după pauza pe care a luat-o cu prilejul naşterii fetiţei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici