VIDEO  Serena Williams şi-a amânat retragerea din tenis. Este în turul secund la US Open

Sportiva din SUA a trecut azi-noapte de Danka Kovinic, locul 80 WTA.

1453 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi-a amânat retragerea din tenis. Este în turul secund la US Open

Serena Williams şi-a amânat retragerea. Este în turul secund la US Open

Ajunsă la 40 de ani şi situată pe locul 605 WTA, legendara jucătoare de tenis Serena Williams a debutat azi-noapte la US Open, ultimul turneu la care participă în carieră.

Pe arena „Arthur Ashe” din New York, Serena s-a impus cu un dublu 6-3, după o oră şi 42 de minute de joc cu Danka Kovinic, 27 de ani şi locul 80 WTA.

Misiunea din turul doi va fi infinit mai grea, urmând să dea peste estonianca Anett Kontaveit, locul 2 WTA, care a eliminat-o în două seturi pe românca Jaqueline Cristian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici