Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în sferturile probei de dublu din Auckland

Serena Williams (SUA) şi Caroline Wozniacki (Danemarca) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu de la turneul WTA International din Auckland (Noua Zeelandă), luni dimineaţă, după ce au trecut de cuplul japonez format din Nao Hibino şi Makoto Ninomiya, scor 6-2, 6-4.

126 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în sferturile probei de dublu din Auckland

Sursa: Profimedia

Williams şi Wozniacki, două dintre cele mai titrate tenismene la simplu din istoria recentă, au trecut fără emoţii de japoneze, scor 6-2, 6-4, după o oră şi 10 minute.

În turul secund, ele pot întâlni principalele favorite Caroline Dolehide (SUA) şi Johanna Larsson (Suedia) sau cuplul format din Hayley Carter (SUA) şi Luisa Stefani (Brazilia).

Williams şi Wozniacki, care au ocupat în trecut poziţia de lider mondial, au evoluat pentru prima dată împreună într-un meci de dublu.

Recent, Serena Williams a făcut pereche în proba de dublu doar cu sora sa mai mare, Venus, ultima oară când a evoluat cu o altă jucătoare întâmplându-se în 2002, potrivit Sky Sports.

În schimb, Caroline Wozniacki nu mai jucase la dublu de mai bine de trei ani. Sportiva din Danemarca a anunţat că se va retrage din tenis după Australian Open 2020, turneu care va avea loc în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.

„Ne-am dorit de mai mult timp să jucăm la dublu împreună, dar nu am reuşit, aşa că sunt foarte fericită pentru că, în sfârşit, se va întâmpla, mai ales la unul dintre turneele mele favorite. Va fi foarte distractiv!", declara Wozniacki.

Caroline Wozniacki (29 de ani) va disputa ultimul meci din carieră într-un demonstrativ contra americancei Serena Williams, care va avea loc în ţara sa natală. Evenimentul se va disputa pe 18 mai 2020, pe „Royal Arena", din Copenhaga. Sala dispune de o capacitate de 13.000 de spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici