Serghei Şarikov, dublu campion olimpic la scrimă, a decedat în urma unui accident rutier

Fostul sabrer Serghei Şarikov, în vârstă de 40 de ani, campion olimpic cu echipa Rusiei la Atlanta, în 1996, şi la Syndey, în 2000, a încetat din viaţă în urma unui accident rutier, relatează presa internaţională.

124 afișări
Imaginea articolului Serghei Şarikov, dublu campion olimpic la scrimă, a decedat în urma unui accident rutier

Serghei Şarikov, dublu campion olimpic la scrimă, a decedat în urma unui accident rutier

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe o autostradă în regiunea Kaluga, la aproximativ 200 de kilometri de Moscova, vehiculul condus de Şarikov intrând în coliziune cu o maşină.

Serghei Şarikov a fost transportat la un spital local, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Şarikov a mai câştigat de-a lungul carierei trei titluri mondiale şi cinci titluri europene.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici