Sergio Aguero s-a accidentat folosind mini-motocicleta fiului său

Atacantul formaţiei Manchester City, Sergio Aguero, despre care tehnicianul Roberto Mancini a declarat vineri că a suferit o "accidentare stupidă", s-a rănit folosind mini-motocicleta fiului său în vârstă de trei ani.

134 afișări
Imaginea articolului Sergio Aguero s-a accidentat folosind mini-motocicleta fiului său

Aguero s-a accidentat folosind mini-motocicleta fiului său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aguero s-a accidentat la picior în timp ce se juca împreună cu fiul său Benjamin, folosind mini-motocicleta în locuinţa lor din Cheshire. Argentinianul şi-a tratat rana în mod repetat cu un spray anestezic, care i-a provocat arsuri şi flictene, din această cauză fotbalistul nemaifiind apt de joc, informează Daily Mirror.

"Este o accidentare stupidă. Nu este vina lui, dar nu poate juca. Timp de o zi, zece zile sau două săptămâni, nu ştiu...Sper că va fi recuperat pentru meciul cu Arsenal de săptămâna viitoare", a declarat, vineri, Roberto Mancini.

Rugat să precizeze natura accidentării argentinianului, Mancini a răspuns: "Prefer să nu spun".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici