Sergiu Radu: Când joc pe postul meu favorit dau randament mai bun

Atacantul român Sergiu Radu a declarat că randamentul său este unul superior atunci când tehnicianul îl foloseşte al doilea vârf, informează bild.de.

19 afișări
Imaginea articolului Sergiu Radu: Când joc pe postul meu favorit dau randament mai bun

Sergiu Radu: Când joc pe postul meu favorit dau randament mai bun (Imagine: Mediafax Foto)

"Este adevărat, atunci când evoluez în postul meu favorit am un randament mai bun. Toţi suntem mai puternici când jucăm pe postul favorit", a spus jucătorul român pentru cotidianul german Bild.

Radu a evoluat la meciul de sâmbătă în compartimentul ofensiv al echipei din Koln, alături de Manasseh Ishiaku, deoarece golgheterul echipei, Milivoje Novakovici, a fost suspendat pentru acest joc. În etapa următoare, la meciul Eintracht Frankfurt - FC Koln, Novakovici va reveni în primul 11 al formaţiei antrenate de Christoph Daum, astfel că atacantul român în vârstă 32 de ani se va duela pentru celălalt post din atac cu Ishiaku.

Sergiu Radu este sub contract cu gruparea VfL Wolfsburg, dar de la începutul acestui sezon a fost împrumutat la formaţia FC Koln, gruparea pentru care a marcat două goluri în 16 partide jucate.

Atacantul român Sergiu Radu a fost integralist şi a marcat un gol pentru FC Koln în meciul disputat, sâmbătă, împotriva echipei VfL Wolfsburg, scor 1-1, în etapa a XVIII-a a campionatului Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici