Serie A ar putea fi primul campionat de top din lume în care o echipă ar putea efectua 5 schimbări

Federaţia Italiană de Fotbal a propus o soluţie către International Football Association Board (IFAB) prin care în prima ligă din Peninsulă, Serie A, o echipă să poată efectua cinci schimbări în timpul meciurilor.

86 afișări
Imaginea articolului Serie A ar putea fi primul campionat de top din lume în care o echipă ar putea efectua 5 schimbări

Serie A ar putea fi primul campionat de top din lume în care o echipă ar putea efectua 5 schimbări

Această regula, a celor cinci schimbări, se aplică deja în a treia ligă din Italia Cele cinci schimbări ar putea fi efectuate însă în numai trei pauze, pentru a nu se pierde atât de mult timp.

Formaţiile din Serie A au 12 rezerve pe bancă în timpul meciurilor din campionat.

În Liga Campionilor şi Europa League este deja posibilă a patra schimbare în prelungiri, regulă care va fi valabilă şi la Euro 2020.

 

 

Taguri:
serie a,
italia,
ifab

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici