Şerif Tiraspol a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Leonid Kuciuk

Formaţia Şerif Tiraspol, din Republica Moldova, a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu antrenorul bielorus Leonid Kuciuk, deşi gruparea care a fost adversara Stelei în Liga Europa se află pe primul loc în campionat, informează site-ul uefa.com.

21 afișări
Imaginea articolului Şerif Tiraspol a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Leonid Kuciuk

Şerif Tiraspol a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Leonid Kuciuk (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cât timp am petrecut aici, Şerif a câştigat mult atât în Moldova, cât şi în Europa. În acelaşi timp, eu am crescut mult ca antrenor. Vreau să mulţumesc Consiliului de Administraţie al clubului pentru încredere. Plec de la Şerif cu inima curată. Şerif are noi ţeluri de atins şi sper ca ei să continue ce am făcut eu aici şi să devină şi mai de succes. Antrenorii şi jucătorii noştri au respectat o regulă simplă: un egal era ca o înfrângere pentru noi, înfrângerea un dezastru", a spus Kuciuk.

Leonid Kuciuk, în vârstă de 50 de ani, a venit la conducerea formaţiei Şerif Tiraspol în ianuarie 2004 şi a câştigat campionatul Moldovei în fiecare an de atunci, ca şi trei Cupe şi Supercupe ale Moldovei.

În sezonul 2009/2010, Şerif a devenit prima echipă din Moldova care s-a calificat într-o grupă de cupă europeană, terminând pe poziţia a treia în Liga Europa, după Fenerbahce Istanbul şi Twente Enschede, dar înaintea Stelei.

Cu Steaua, Şerif a remizat în ambele partide din Liga Europa, 0-0 la Bucureşti şi 1-1 la Tiraspol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici