Şevcenko: Vreau să-mi închei cariera la AC Milan

Atacantul ucrainean Andrei Şevcenko a declarat, luni, că doreşte să-şi încheie cariera la AC Milan, echipă la care a fost împrumutat de la formaţia Chelsea Londra, informează agenţia Datasport.

1 afișare

"Despre viitorul meu cel mai bine ştie Abramovici (n.r. - Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea). Eu vreau să rămân la Milan, dar totul se va decide la finalul sezonului. Nu mă consider un jucător terminat, vreau să mai joc mult timp. Fizic mă simt bine şi vreau să-mi închei cariera la Milan. În ultimul timp am jucat destul de puţin, îmi displace acest lucru, dar antrenorul decide", a spus Şevcenko.

Internaţionalul ucrainean a afirmat că rivala Internazionale Milano merită să câştige titlul de campioană: "Noi mai avem şanse, dar cred că Inter merită să câştige acest titlu. A fost cea mai constantă echipă".

Şevcenko a precizat că este trist pentru că Milan nu a reuşit să câştige meciul cu Juventus, încheiat la egalitate, scor 1-1: "Îmi pare foarte rău că nu am câştigat, dar a fost o partidă frumoasă. Juventus a fost un adversar puternic şi cred că suporterii noştri au apreciat efortul pe care l-am depus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici