Sever Dron crede în Simona Halep, dar atrage atenţia: Sper să nu ne mai facă vreo surpriză neplăcută

Sever Dron, fostul antrenor al Virginiei Ruzici şi al lui Henri Leconte, crede că Simona Halep o va învinge pe australianca Destanee Aiava, în primul tur la Australian Open, dar atrage atenţia asupra ediţiei de anul trecut, când actualul lider mondial a părăsit competiţia încă din runda inaugurală.

771 afișări
Imaginea articolului Sever Dron crede în Simona Halep, dar atrage atenţia: Sper să nu ne mai facă vreo surpriză neplăcută

Sever Dron crede în Simona Halep, dar atrage atenţia: Sper să nu ne mai facă vreo surpriză neplăcută

"Eu cred într-o victorie a ei, dar cred că trebuie să muncească pentru victorie. Să nu uităm ce i s-a întâmplat anul trecut. A intrat pe teren poate puţin prea încrezătoare şi i s-a întâmplat ceva care se întâmplă o dată sau de două ori în cariera unei mari jucătoare de tenis – când e mare favorită să piardă un meci uşor, pe hârtie. Sper că Simona a învăţat mult din acea înfrângere de anul trecut şi de data aceasta să nu ne mai facă o surpriză neplăcută", a afirmat Sever Dron, la ProSport LIVE.

Halep, cap de serie numărul patru la ediţia din 2017 a turneului de Grand Slam de la Melbourne, a fost învinsă categoric, la acea vreme, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-1, de americanca Shelby Rogers, care ocupa atunci locul 52 WTA.

Meciul dintre Simona Halep (26 de ani) şi Destanee Aiava (17 ani, locul 193 WTA) va avea loc marţi dimineaţă, după 05:30 (ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici