Sevilla îl numeşte pe fostul selecţioner uruguayan Alonso ca antrenor

Sevilla l-a numit pe fostul selecţioner uruguayan Diego Alonso în funcţia de antrenor până la finalul sezonului, a anunţat marţi clubul din LaLiga.

217 afișări
Imaginea articolului Sevilla îl numeşte pe fostul selecţioner uruguayan Alonso ca antrenor

Sursa foto: Hepta

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani, care a renunţat la postul de selecţioner al Uruguayului după ce nu a reuşit să treacă de faza grupelor la Cupa Mondială din Qatar de anul trecut, îl înlocuieşte pe Jose Luis Mendilibar, care a fost demis duminică.

Mendilibar a ajutat Sevilla să iasă din zona de retrogradare în sezonul trecut şi să câştige finala Europa League împotriva lui AS Roma, dar a avut probleme în acest sezon şi se află pe un modest loc 14 în LaLiga.

"Sevilla FC şi Diego Alonso au ajuns la un acord pentru ca uruguayanul să devină noul antrenor al Blanquirrojo până la finalul sezonului actual", a precizat clubul într-un comunicat.

Experimentatul Alonso a condus mai multe echipe din America Latină, printre care Penarol, Olimpia în prima ligă uruguayană, plus Pachuca şi Monterrey în campionatul mexican.

Sevilla primeşte etapa viitoare liderul din LaLiga, Real Madrid, pe 21 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici