Sfatul lui Gică Hagi pentru fiul său, Ianis: „Tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun”

Ianis Hagi s-a transferat, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, la Glasgow Rangers. Mijlocaşul român, ajuns în Scoţia de opt zile, a înregistrat deja trei prezenţe şi un gol în tricoul noii sale echipe. Prima sa reuşită a fost chiar în ziua în care tatăl său, Hagi, a împlinit 55 de ani.

180 afișări
Imaginea articolului Sfatul lui Gică Hagi pentru fiul său, Ianis: „Tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun”

Sfatul lui Gică Hagi pentru fiul său, Ianis: „Tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun”

În conferinţa de presă susţinută de "Rege" înaintea meciului din campionat contra Universităţii Craiova, acesta a vorbit despre sfatul pe care i l-a dat lui Ianis.

"Cum i-am zis eu lui: tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun. Aşa a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ţi se întâmplă, că bine, că e negativ, e o situaţie care te face mai bun, să capeţi experienţă.

A fi mai bun înseamnă experienţă. El zi de zi învaţă, lucru care mie îmi place la el, e că el e deschis să înveţe, nu e un copil care pare că le ştie pe toate, nu, e deschis să înveţe îi place să antreneze, iubeşte fotbalul, sunt valori importante pentru el şi eu cred că în timp o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi", a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers, sâmbătă, 8 februarie, în Cupa Scoţiei. Echipa din Glasgow a câştigat cu 4-1 în faţa formaţiei Hamilton Academical. Internaţionalul român a fost schimbat în minutul 73 cu jucătorul Davis, atunci când tabela de marcaj indica 2-1 pentru Rangers. Colegii săi au mai punctat de două ori prin reuşitele lui Morelos (min. 85) şi Arfield (min. 90+2).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici