Shearer va deveni noul antrenor al echipei Newcastle (presă)

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, Alan Shearer, va deveni antrenorul formaţiei Newcastle United şi se va ocupa de pregătirea echipei până la finalul acestui sezon, informează BBC, citat de AFP.

10 afișări

Shearer, în vârstă de 38 de ani, şi-a încheiat cariera internaţională după turneul final al Campionatul European din 2000 şi a mai jucat la Newcastle până în 2006. De la retragere din activitate competiţională, fostul internaţional englez şi-a exprinmat în mai multe rânduri dorinţa de a deveni managerul acestui club.

Actualul antrenor principal al formaţiei Newcastle, Joe Kinnear, în vârstă de 62 de ani, a trebuit să renunţe temporar la funcţie în luna februarie, fiind supus unei operaţii pe cord. Lui Joe Kinnear, în vârstă de 62 de ani, i s-a făcut rău înaintea meciului pe care echipa sa l-a disputat cu West Bromwich Albion, în campionatul Angliei, disputat la 7 februarie. În urma investigaţiilor, medicii au decis necesitatea unei operaţii de bypass. Secundul Chris Hughton a asigurat interimatul la echipa de pe arena St. James' Park în toată această perioadă.

Potrivit BBC, dacă informaţiile se vor confirma până joi, atunci fostul atacant englez ar putea fi pe banca tehnică a formaţiei sale în meciul pe care îl va disputa, sâmbătă, pe teren propriu, cu Chelsea, în Premier League.

Newcastle se află în prezent pe locul 18, după 30 de etape scurse din acest sezon, la doar două puncte de primul loc retrogradabil ocupat de gruparea Blackburn Rovers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici